News

Luxury apartments in Croatia

Útulný domek se 3 apartmány a zahrádkou kousek od přístavního mola, luxusní ubytování přímo v srdci Nerezine. To je první zahraniční projekt, který Vám může realitní kancelář Elementry nabídnout! Apartmány budou připraveny ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu již od června roku 2023.

O projektu

V domě se nacházejí 2 apartmány o dispozici 3+kk, v přízemí je pak příjemná společenská místnost s francouzskými okny přímo do přístaviště. Tuto společenskou místnost tvoří dva pokoje. První s barovým pultem, kuchyňskou linkou a posezením je ideální pro dlouhé večerní zábavy s partou přátel. Druhá zadní se v případě návštěvy větší společnosti může proměnit na další apartmán nabízející stejné prémiové ubytování.

Všechny pokoje v domě jsou plně vybaveny designovým architektonickým nábytkem a skýtají veškeré pohodlí, které na dovolené potřebujete. Oba apartmány ve vyšších patrech jsou tvořeny dvěma oddělenými ložnicemi a obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem. Do apartmánu v prvním patře se dostanete samostatným vchodem přes zahradu. Horní apartmán láká především na soukromou terasu s dechberoucím výhledem, ideální pro ty, kteří svou dovolenou tráví v komornější poklidné atmosféře. Všichni návštěvníci také jistě ocení přístup k soukromé zahradě s venkovní kuchyní a posezením. Velkým plusem je parkování přímo u domu.

Lokalita

Zapomeňte na zažité představy Chorvatska z let vašeho dětství! Nechte se zlákat klidným a přátelským prostředím malé přístavní vísky na východním pobřeží ostrova Lošijn. Nerezine, nevelká přístavní vesnička se 400 obyvateli nadchne svou svěží přímořskou atmosférou. Její výhodná poloha nabízí to pravé pro milovníky pláží a moře, pro obdivovatele architektury i pro ty, kteří touží po trochu aktivnější dovolené. První zmínky o Nerezine pocházejí již z 15. století, ze stejného období pochází i renesanční zvonice. Jen o něco málo starší je další dominanta města františkánský klášter ležící přímo na břehu moře. Panorama vesnice pak dokresluje vrchol masívu Osoršćica i přes jeho poměrně malou nadmořskou výšku 590 m.n.m. skýtá za dobrých podmínek výhled až na slovinské Alpy nebo italské Apeniny. Pokud se raději držíte moře, můžete zažít i nevšední setkání. Vody v okolí souostroví jsou od roku 2006 chráněným úsekem poskytující ochranu kolonii delfínů skákavých, chorvatski dobri dupini. K lenošení lákají zdejší vyhlášené pláže Galboka nebo Ridimutak, navíc pro užívání vodních radovánek zde nemusíte být ani dobří plavci, pláže se svažují jen velmi postupně. Na konci dne není nic lepšího než sklenice vína v přístavu s výhledem na moře jen pár kroků od Vašeho apartmánu. Pěstování vinné révy je mimochodem jednou ze zdejších tradic.

Ještě nadšeni představou tak trochu jiného Chorvatska? Pak byste nás určitě měli kontaktovatat.

Element Realty

We are a real estate agency in the center of Hradec Králové. We offer comprehensive real estate services, including long-term property management. If you are looking for a rental or, conversely, want to rent out your apartment in Hradec Králové and its surroundings, simply contact us. Together, we will find a tailor-made solution for you. 

 

  Malé náměstí 4/19, Hradec Králové
  info@elementry.cz
  +420 604 962 588